TVC (ZZP Nederland)


Eendrachtstraat 11 bus 8 2060 Antwerpen

Over TVC (ZZP Nederland)

InfrNa gegevens te hebben geïnformeerd van u bedrijf wil ik mij aan u voorstellen om te kunnen kijken of u mij nodig zal kunnen hebben.Gezien ik sinds een 1/2 jaar in Antwerpen woont om mijn opdrachten uit te voeren in Gent, Genk en Brussel vanuit mijn Nederlands bedrijf ben ik toch opzoek in voor een België omgeving Antwerpen, omdat ik in Antwerpen woont.

Mijn Ervaring als Electrical engineur is de functie als Projectengineer/coördinator,Project controleur/coördinator,Hardware engineer(leidinggevende tekenaar en ontwerper),Eplan P8 Hardware engineer en Technische Kwalititeits
Coördinator(Technische adviseur in de Directieteam/bij Vimarc).Wat ik u voor wil stellen als Hardware tekenengineur zowel in Autocad, Eplan en Elcad met de vrijhand controle uit te voeren de contacten naar de P&I, PLC confurgiration,Krachtvermogens.

Wat ik ook aan u wilt voorstellen de nieuwe techniek binnen de infrastructuur waarmee ik ervaring in heb:
* Landsverkeersseinen in lichtsterkte techniek(Dag-/Nacht-/zon- en Mitslicht strekte), controle en loop veiligheid meldingen, lichtsterkte afstand techniek bij zon en mitslicht.
* Verkeerslichten in lichtsterkte techniek(Dag-/Nacht-/zon- en Mitslicht strekte), controle en loop veiligheid meldingen, lichtsterkte afstand techniek bij zon en mitslicht.
* Treinverkeer in lichtsterkte techniek (Dag-/Nacht-/zon- en Mitslicht strekte), controle en Loop veiligheid meldingen.
* Digitaal aftelling voor voetgangers oversteek, fietspad en Landsverkeersseinen.
* Schepen doorvaart toegang bij sluizen en bruggen.

Deze infratechniek kunt u voorstellen aan overheid, gemeente installateurs.Wel geef ik u door binnen deze techniek voor ik de functie uit als projectengineur/coordinateur maar doe ook het voor ontwerpen en de materialen beheer.

Diensten

Cad
Digitaliseren
Infra/waterzuivering techniek
Technische tekeningen
toepassing Materialen beheer voor tekeningen

Onze locatie

TVC (ZZP Nederland)


Eendrachtstraat 11 bus 8 2060 Antwerpen