TEKENBUREAU Van Impe bvba


Ten Berg 41 9300 Aalst
053/42.46.42 Klik om te bellen

Over TEKENBUREAU Van Impe bvba

In de bouwsector gaat het er meestal hectisch aan toe. Vaak lopen er verschillende projecten tegelijk die allemaal uitgetekend moeten worden. Het tekenwerk mag niet lang blijven liggen want de aannemer wacht op zijn plannen. Of je vaste tekenaar is uitgevallen en het tekenwerk stapelt zich op.

Herkenbaar? Heel wat bedrijven schakelen ons in als ze zelf op dat moment onvoldoende tekencapaciteit hebben. Op deze manier kan het werk gewoon doorgaan en kunnen ze hun klanten een snelle service garanderen. Bovendien zijn ze zeker dat de plannen correct uitgevoerd worden, de plannen worden immers uitvoerig gecontroleerd door ons.

Zou het niet fijn zijn als je altijd een professionele partner achter de hand hebt om drukke periodes op te vangen? Zodat je geen extra tekenaars hoeft aan te nemen of freelancers hoeft op te leiden. Tekenbureau Van Impe levert professionele plannen aan die perfect leesbaar zijn voor alle partijen. En dit binnen de afgesproken timing.

--- STABILITEITSPLANNEN ---

Ik heb altijd de intentie om zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te werken. Door bepaalde zaken te standaardiseren en te automatiseren kunnen veel fouten voorkomen worden en kan er veel sneller gewerkt worden. Inmiddels hebben we zelf een gestandaardiseerde, flexibele werkmethodiek ontwikkeld waarmee we onze klanten snel en efficiënt helpen.
- STANDAARDISATIE
- AUTOMATISATIE
- PROFESSIONELE HUISSTIJL

--- PRODUCTIEPLANNEN PREFAB BETON ---
We hechten er veel belang aan om zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te werken. Tijdens het opmaken van de plannen denken we mee en leggen we oplossingen op tafel. Met een professionele werkmethode kunnen we onze klanten een snelle, betaalbare service aanbieden.

Diensten

Productiefiches
Stabiliteitsplannen

Onze locatie

TEKENBUREAU Van Impe bvba


Ten Berg 41 9300 Aalst
053/42.46.42 Klik om te bellen