Nuwe bvba


Varestraat 21 2570 Duffel
0473/326.146 Klik om te bellen

Duurzame samenwerking en wederzijds vertrouwen
Stoelend op een ruime ervaring
Samengesteld vanuit de behoefte van onze klanten

Over Nuwe bvba

Wat is Nuwe bvba voor bedrijf?
Nuwe is een studie- en tekenbureau met jarenlange, technische en praktische, ervaring in zowel de bouw- als de maritieme sector. Deze diensten bieden wij aan in verschillende branches voor bijvoorbeeld ontwerpers, architecten, uitvoerders en productie-units. Wie samenwerkt met Nuwe kan rekenen op flexibiliteit, duurzaamheid en een partij die met u meedenkt. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met consulting diensten en het bieden van software op maat voor de automatisering van organisatorische en/of technische uitvoeringen.

Waarvoor kunt u bij Nuwe bvba terecht?
Studie- en tekenbureau Nuwe kan u helpen bij het digitaliseren van oude plannen en het uittekenen van plannen voor verbouwingen. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn bij het opmaken van uitvoeringsplannen en werkvoorbereidingen en bieden we assistentie bij het opmeten en uittekenen van bestaande situaties, ramen, deuren, tuinpoorten en hekwerken. Bovendien verzorgen we technisch tekenwerk voor de bouw-, metaal- en maritieme sector. Met onze jarenlange managementervaring kunnen wij u helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsvoering en de uitwerking van een langetermijnstrategie. Ten slotte kunnen we software op maat bieden, waarmee dagelijkse processen binnen uw bedrijf geoptimaliseerd kunnen worden. Dit kunnen zowel administratieve als technische processen zijn.

Welke overige diensten biedt Nuwe bvba?
Naast bovengenoemde diensten vertegenwoordigt Nuwe brandwerende ramen, deuren en wanden samengesteld met Aluprof-profiel en het MB-Skyline schuifraam aan professionele afnemers (B2B). De brandwerende elementen voldoen aan de voorwaarden voor brandveilige zones in gebouwen. Het rijke aanbod maakt uitvoering in verschillende inbouwelementen mogelijk. Het MB-Skyline schuifraam is een schuifsysteem met verborgen frame dat is gebaseerd op smalle profielen, zodat uw projecten een moderne, minimalistische en stijlvolle uitstraling krijgen. De ideale oplossing voor bijvoorbeeld comfortabele, drempelloze overgangen van binnen naar buiten die perfect past in een luxe bouwstijl. Wij adviseren u graag bij lopende of nieuwe projecten!

Waarom kiest u voor Nuwe bvba?
Nuwe bvba is uw partner voor onafhankelijk advies, ondersteuning en begeleiding bij het verwezenlijken van allerlei projecten. Hierbij vinden wij een duurzame samenwerking en wederzijds vertrouwen essentieel. Wij werken altijd vanuit de behoefte van onze klanten en kunnen voor alle lopende of nieuwe projecten een passend advies of gedegen begeleiding verzorgen. Nuwe bvba is een integere en onafhankelijke partner die samen met u naar resultaten toewerkt en die nauw betrokken is bij uw organisatie.

Uw partner voor onafhankelijk advies, ondersteuning en begeleiding bij het verwezenlijken van uw projecten

Diensten

Bouwtekeningen
Cad
Digitaliseren
Technische tekeningen
Tuinpoorten

Onze locatie

Logo Nuwe bvba

Nuwe bvba

Nuwe bvba


Varestraat 21 2570 Duffel
0473/326.146 Klik om te bellen