Martial Geudin bv


oudenaardseweg, 108 9790 Wortegem-petegem
0475713118 Klik om te bellen

Over Martial Geudin bv

Waarom is Martial Geudin bv de beste keuze voor jou?

Slogan: wat er bedacht en getekend wordt moet gemaakt kunnen worden. Verschil: kruisbestuiving door in diverse domeinen van concept tot realisatie te floreren. Technische expertise en toegepaste kunsten is uniek voor een industrial designer. Ideale oplossing voor bedrijven zonder R&D of die externe input wensen om op onbewandelde pistes in te gaan. Externe zuurstof om los te komenvan vastgeroeste inzichten. Om een oplossing te vinden buiten hun domein.

Meer over Martial Geudin bv:

Rol: meedenken, nieuwe inzichten voorstellen, uitwerken van de voorstellen, prototyping van de voorstellen, opstellen van proof of concepts, begeleiding naar productie zowel intern als met externe onderaannemers. Overtuiging: enkel door prototypes uit te werken kan men tot resultaten komen en uit fouten wordt geleerd en is er vooruitgang. Bedrijf staat voor technische creativiteit en creatief technisch, observeren, onderzoeken, denken, schetsen, opzoeken, maken, testen tot een verwacht resultaat.

Wat kan Martial Geudin bv je bieden?

Reeds meer dan 30 jaar in de ontwikkeling en in allerlei domeinen kan tot snelle oplossingen leiden. Het is geen geheim dat heden expertise en competentie in materialenverwerking moeilijk te vinden zijn en te ontwikkelen, designing, naar de verwerkingstechnologieën. Daarom mocht uw bedrijf ergens een dergelijke problematiek ondervinden, neem gerust contact op en we kunnen er even over babbelen en zien we hoe ik jullie zou kunnen helpen. Ik werk met CAD-systeem (Topsolid), bezit twee 3D-printers waarmee ik snel een tastbare oplossing kan voorstellen en snel analyses kan maken. Hiermee zijn aanpassingen aan een concept ook snel implementeerbaar. Sterk in aluminium ontwikkelingen en kunststof toepassingen, volledige metaaltechnologie, begeleiden van innovatieve projecten. Op mijn website kan u een ebook vinden dat u gratis kan downloaden hierin kan u verschillende projecten vinden. Zeker niet volledig en up to date. U kan ook bij ons terecht voor het ontwikkelen van tools die gebruikt kunnen worden in jullie productieproces of in testfases. Deze worden geproduceerd als een prototype of een definieve oplossing. Met V²MG kunnen we u ook helpen bij speciale uitvoeringen van kunststoffen onderdelen, harde kunststoffen, elastische en soepele kunststoffen met additieven naar gelang het doel. Tot uw dienst, PS. Projecten met Sunconfex (screentechniek), Exteriorliving (Maluwi I & II, Lumi Carport ea), Alphatronics, Casalis, Van Dijk Nederland, Depro Profiles, Goodwin France, Briconord France, ziekenhuisbedden en -banken, ea In samenwerking met enkele van deze klanten werden verschillende patenten neergelegd.

Wie gingen je voor?

Alle producerende bedrijven in diverse domeinen. Service: co-creatie, opvolging, collaboratief, initiatief nemer, voorbij de limieten van een project denken, verantwoordelijkheid, afwerking tot in de laatste punten, niet opgeven

Diensten

3D visualisatie
Cad
Prototyping
Technische tekeningen
Werktuigbouwkundig tekenwerk

Onze locatie

Martial Geudin bv


oudenaardseweg, 108 9790 Wortegem-petegem
0475713118 Klik om te bellen