Martial Geudin bv


oudenaardseweg, 108 9790 Wortegem-petegem
0475713118 Klik om te bellen

Product design
Industrial design
Technisch & creatief out of the box thinking

Over Martial Geudin bv

Waarom is Martial Geudin bv de beste keuze voor jou?

Slogan: Martial Geudin, als industrial designer, heeft de unieke capaciteit om technische expertise en artistieke vaardigheden te combineren en te gedijen in verschillende domeinen, van concept tot realisatie. Zijn vermogen om oplossingen te bedenken die zowel technisch haalbaar zijn als esthetisch aantrekkelijk, maakt hem de ideale keuze voor bedrijven zonder eigen R&D-afdeling of die behoefte hebben aan externe input om onontdekte paden te betreden. Martial brengt nieuwe, frisse ideeën en helpt bedrijven vastgeroeste denkwijzen te doorbreken en innovatieve oplossingen te vinden buiten het traditionele domein van het bedrijf.

Meer over Martial Geudin bv:

Rol: Als industrial designer speelt Martial Geudin een actieve rol in het meedenken, voorstellen van nieuwe inzichten, uitwerken van concepten, prototypen maken, opstellen van proof of concepts en begeleiding naar productie, zowel intern als met externe onderaannemers. Hij test verschillende oplossingen en overtuigt dat het creëren van prototypes essentieel is om tot resultaten te komen en dat fouten maken en leren leidt tot vooruitgang.

Overtuiging: Martial Geudin gelooft sterk in de kracht van technische creativiteit en creatieve technische oplossingen. Hij observeert, onderzoekt, denkt, schetst, zoekt op, maakt en test tot het verwachte resultaat bereikt is. Hij is ervan overtuigd dat het doorlopen van dit iteratieve proces van prototyping en testen de sleutel is tot succesvolle innovatie.

Het bedrijf waar Martial Geudin voor staat, wordt gekenmerkt door een aanpak van technische creativiteit, waarbij hij nauwkeurig observeert, diepgaand onderzoekt, kritisch denkt, vindingrijk schetst, zorgvuldig opzoekt, actief maakt en uitvoerig test om tot het gewenste resultaat te komen. Het omarmen van prototyping en leren van fouten is een integraal onderdeel van zijn filosofie en leidt tot voortdurende vooruitgang.

Wat kan Martial Geudin bv je bieden?

Met meer dan 30 jaar ervaring in diverse ontwikkelingsdomeinen kan Martial Geudin snel tot oplossingen komen. Het is geen geheim dat expertise en competentie in materialenverwerking, designing en verwerkingstechnologieën tegenwoordig moeilijk te vinden zijn en te ontwikkelen. Als uw bedrijf met dergelijke uitdagingen te maken heeft, nodigt hij u uit om contact op te nemen om te bespreken hoe hij u kan helpen.

Als industrial designer werkt Martial Geudin met het CAD-systeem Topsolid en bezit hij twee 3D-printers waarmee hij snel tastbare oplossingen kan voorstellen en analyses kan maken. Met zijn benchtop 5-assige CNC-freesmachine kunnen aanpassingen aan een concept snel worden geïmplementeerd. Hij is sterk in de ontwikkeling van aluminium en kunststof toepassingen, volledige metaaltechnologie en begeleiding van innovatieve projecten. Op zijn website vindt u een gratis te downloaden ebook met verschillende projecten, hoewel dit zeker niet volledig of up-to-date is.

Martial Geudin kan ook helpen bij het ontwikkelen van tools die kunnen worden gebruikt in uw productieproces of in testfases, ofwel als prototype of als definitieve oplossing. Hij werkt samen met V²MG om u te helpen bij speciale uitvoeringen van kunststoffen onderdelen, harde kunststoffen, elastische en soepele kunststoffen met additieven naar gelang het doel.

Hij staat altijd tot uw dienst en heeft samengewerkt met klanten zoals Sunconfex (screentechniek), Exteriorliving (Maluwi I & II, Lumi Carport en andere), Alphatronics, Casalis, Van Dijk Nederland, Depro Profiles, Goodwin France, Briconord France, ValCun, Vivandi, Party Space, Heldr, en anderen. Met enkele van deze klanten heeft hij verschillende patenten neergelegd.

Wie gingen je voor?

Alle producerende bedrijven in diverse domeinen.

Service: co-creatie, opvolging, collaboratief, initiatief nemer, voorbij de limieten van een project denken, verantwoordelijkheid, afwerking tot in de laatste punten, niet opgeven, hands-on mentaliteit.

Technisch & creatief out of the box thinking en hands-on

Diensten

3D visualisatie
Cad
Industrial design
Product design
Prototyping
Technische tekeningen
Werktuigbouwkundig tekenwerk

Onze locatie

Martial Geudin bv


oudenaardseweg, 108 9790 Wortegem-petegem
0475713118 Klik om te bellen