Huho Design


Kastanjelaan 10 9870 Zulte
+32 495 114163 Klik om te bellen

Over Huho Design

Waarom is Huho Design de beste keuze voor jou?

Wij hebben iets gemeen! We houden beide van mooie en functionele producten. Na 8 jaar als werknemer startte ik met een nieuw avontuur. Een avontuur om bedrijven zoals jullie te ondersteunen bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe innoverende producten. Wanneer je voor Huho design kiest, kies je voor een persoonlijke, transparante en confidentiële samenwerking met kwalitatieve producten als eindresultaat. Ik wil de mensen achter jullie bedrijf leren kennen en samen met jullie een sterk product in de markt plaatsen.

Meer over Huho Design:

Huho is een industrieel ontwerp- en innovatiebureau, gedreven door een 'Design Thinking'-mentaliteit. We werken samen met innovatieve bedrijven die worstelen met ontwerpuitdagingen of nieuwe inzichten van buitenstaanders willen krijgen.

Wat kan Huho Design je bieden?

Industrieel Product Ontwerp - Bundel onze krachten om nieuwe ideeën te ontwikkelen en innovatieve producten te maken die echt waardevol zijn voor de klanten, gebruikers en het bedrijf. Huho streeft naar goed design dat mooie vormgeving, grote bruikbaarheid en best geschikte productieproces combineert. Product Branding - Samen definiëren we uw productontwerptaal. Wij helpen u om een eigen identiteit van uw assortiment te ontwikkelen en bieden u productvoorstellen aan. Ons doel is om jullie een ontwerptaal aan te leren wat zal resulteren in een snellere ontwikkeling en het maken van betere keuzes bij toekomstige projecten. Mechanische ontwikkeling - Huho helpt u bij de ontwikkeling van uw nieuwe product. Door rekening te houden met productiekosten, haalbaarheid en timing zijn we een betrouwbare partner voor uw project. Huho heeft een brede kennis in materialen en productie methodes en ziet opportuniteiten waar deze gebruikt kunnen worden.

Wie gingen je voor?

KMO’s en Start-ups met nood aan productontwerp- en/of productontwikkeling-diensten.

Diensten

3D visualisatie
Cad
Technische tekeningen
Werktuigbouwkundig tekenwerk

Onze locatie

Logo Huho Design

Huho Design

Huho Design


Kastanjelaan 10 9870 Zulte
+32 495 114163 Klik om te bellen