Charlie's 3D Technologies BVBA


Stationsstraat 46 9700 Oudenaarde
+32495355505 Klik om te bellen

Over Charlie's 3D Technologies BVBA

Bij Charlie's 3D Technologies BVBA kan u terecht voor al uw opmetingen en/of CAD tekenwerk. Wijzelf werken met een uitgebreid AUTODESK pakket waardoor wij altijd gebruik maken van de nieuwste programma's. 

Bij ons kan u terecht voor kleinere en grotere projecten. Ons klantenbestand bestaat uit lokale staalconstructeurs, grotere bedrijven in binnen- en buitenland. 

Naast een tekenservice bieden wij ook een 3D scanning service aan. Hierdoor zijn onze constructies aangepast aan de werkelijkheid en bent u zeker dat alles past. 

Hieronder onze werkwijze:

1. Aan de hand van opmetingen, schetsen of plannen worden uw ideeën realiteit.

Na opmetingen en overleg met de klant wordt een volledig 3D model opgezet. Aan de hand van dit model wordt bekeken of alles correct is. Indien er een 3D opmeting voorhanden is, wordt de constructie in deze puntenwolk geplaatst. Zo zijn wij zeker dat alles past en er nergens conflicten ontstaan. Na deze controle ontvangt de klant een voorstellingstekening in PDF, 3D PDF en Autocad DWG.

2. Volledig productiedossier wordt opgemaakt.

Na goedkeuring van de klant wordt een volledig productiedossier opgemaakt. Dit houdt in dat er stuktekeningen, samenstellingstekeningen en plaatsingstekeningen gemaakt worden. Al deze tekeningen worden in PDF, Autocad DWG en STEP file geleverd. Naast dit alles ontvangen onze klanten ook een Excellijst (stuklijst, samenstellingslijst, vrachtlijst en boutenlijst) en DXF en STEP files om alles te laten snijden. (een voorbeeld kan u hier vinden: https://www.charlies3dt.com/nl/Samples/Sample%20Project%20Charlie's%203D%20Technologies%20BVBA.zip)

3. Extra uitleg op kantoor of op de werf is de laatste stap.

Nadat de opdrachtgever het volledige dossier ontvangen heeft, kan er extra uitleg gegeven worden op kantoor. Ook kunnen wij op de werf of in de werkplaats de nodige uitleg en aanwijzingen geven zodat het assembleren en/of installeren een stuk sneller en correcter verloopt.

Foto's

3D opmeting van deur in hobbits stijl
Spiraaltrap in staal met houten treden in opbouw
Speeltoren in staal in combinatie met houten beplanking
Speeltoren in staal in combinatie met houten beplanking

Diensten

3D Scanning
Cad
Digitaliseren
Technische tekeningen
Werktuigbouwkundig tekenwerk

Onze locatie

Logo Charlie's 3D Technologies BVBA

Charlie's 3D Technologies BVBA

Charlie's 3D Technologies BVBA


Stationsstraat 46 9700 Oudenaarde
+32495355505 Klik om te bellen