BQ Materiae


Otegemstraat 45 8550 Zwevegem
0479914527 Klik om te bellen

Over BQ Materiae

Waarom is BQ Materiae de beste keuze voor u?

Wij specialiseren ons in mechanisch ontwerp. Bij BQ Materiae doen we aan ontwerp en ondersteunend advies voor onze klanten. Want een goed product start met een goed plan. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten, soms heeft u de specifieke ervaring die u nodig heeft voor de volgende stap niet in huis. Dat hoeft gelukkig ook niet! We staan altijd open voor een nieuwe uitdaging, dus laten we eens praten!

Meer over BQ Materiae:

Op zoek naar de juiste vaardigheden en ervaring om uw project naar een hoger niveau te tillen? Het is ons werk om uw doelen te begrijpen en de perfecte oplossing te vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het het maken van mechanische tekeningen in 2 of 3D. Dit kan u helpen bij productie van een onderdeel. Zo weet de producent wat hij moet maken en hoe hij dit moet doen.

Wat kan BQ Materiae u bieden?

Het zal u niet verbazen: Wij houden van ons werk! Het grootste plezier is als we onze klanten kunnen helpen geweldige resultaten te behalen. Dit als mechanisch tekenbureau, wij zorgen voor een productie klaar ontwerp. Hier kunt u meer te weten komen over alles wat we aanbieden. Laten we ontdekken wat wij voor u kunnen doen!

* CAD
* CAE
* Consultatie & advies
* AI design

Wie ging u voor?

Wij werken met start-ups om u te begeleiden bij de productontwikkeling. We werken ook met gevestigde bedrijven om hun diensten aan te vullen of noden op te vangen. Met de ervaring die we hebben kunnen wij uw product bekijken om het kostenefficiënter te maken. Een makkelijk te vervaardigen product start bij een goed plan. Misschien heeft u wel geen dure tekenaar in dienst nodig of is dit gewoon niet budgettair haalbaar? Wij kunnen helpen, neem gerust contact op.

Foto's

Logo

Diensten

3D visualisatie
AI design
Cad
Digitaliseren
Technische tekeningen
Werktuigbouwkundig tekenwerk

Onze locatie

Logo BQ Materiae

BQ Materiae

BQ Materiae


Otegemstraat 45 8550 Zwevegem
0479914527 Klik om te bellen