Architect Assistentie bv


Wortegemsesteenweg 1 8570 Anzegem
0473 30 51 20 Klik om te bellen

Over Architect Assistentie bv

Op zoek naar professioneel BIM-tekenwerk en meetstaat/bestekdiensten? Ons team staat voor u klaar om u te ondersteunen bij al uw BIM-tekenwerk, bestekken en meetstaten.

Bel ons: 0473 305 120
Stuur ons een e-mail: info@architectassistentie.be

Als architectenassistentie streven wij ernaar om uw projecten naar een hoger niveau te tillen door hoogwaardige diensten aan te bieden. Onze expertise omvat BIM-tekenwerk en de nauwkeurige extractie van meetstaten, waardoor uw projecten soepeler en efficiënter kunnen verlopen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

* BIM-tekenwerk: Ons team van experts is bedreven in Building Information Modeling (BIM) en kan u helpen bij het creëren van gedetailleerde en geoptimaliseerde 3D-modellen. Deze modellen helpen bij het verbeteren van het ontwerp, het identificeren van conflicten en het optimaliseren van bouwkosten.

* Extractie van meetstaten: Onze nauwkeurige meetstaatextractie helpt u bij het verkrijgen van essentiële gegevens voor kostenramingen en projectplanning. Hiermee kunt u budgetten beter beheren en de algehele projectefficiëntie verbeteren.

* Enscape: Ontdek de magie van 360°-beeldvorming met Enscape! Stap binnen in een wereld van ongekende realisme en verken elk hoekje en gaatje van je favoriete ontwerpen, alsof je er echt bent. Met Enscape's innovatieve technologie breng je jouw projecten tot leven en geef je klanten een meeslepende ervaring.

Met jarenlange ervaring en een toewijding aan kwaliteit, zijn wij uw betrouwbare partner voor architectonische ondersteuning. Wij begrijpen dat elk project uniek is en bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw architectuurprojecten. Samen kunnen we uw visie realiseren en succesvolle resultaten bereiken.

Diensten

Bouwtekeningen
Cad
Digitaliseren
Technische tekeningen

Onze locatie

Architect Assistentie bv


Wortegemsesteenweg 1 8570 Anzegem
0473 30 51 20 Klik om te bellen