3D Drawing & Management b.v.b.a.


Pathoekweg 9B 8000 Brugge
0470 51 28 61 Klik om te bellen

Over 3D Drawing & Management b.v.b.a.

Waarom is 3D Drawing & Management b.v.b.a. de beste keuze voor jou?

3D Drawing werkt met vele software voor de juiste doeleinden. Staalconstructies doen wij met Advance steel, architectuur werken wij uit met Revit. Allerhande piping projecten werken wij uit met Plant3D. Machines, transportbanden, enz. Doen wij met Inventor of autocad mechanical. Daarbovenop werken wij met Navisworks, Fusion 360. In scanning beschikken wij over Recap en Recap Foto en alsook FARO as built. Voorstellen werken wij uit met sketchUp pro. Ook voor de klant maken wij het plaatje mooi, renderen doen wij met 3DS Max Design en Artlantis. Onze vakkennis is ongezien voor projecten.

Meer over 3D Drawing & Management b.v.b.a.:

Wij werken voor de machine bouwers, transportband sector, auto mobiel sector, staal constructies, gebouwen / architectuur, design inrichting, scheepsbouw, landbouw sector, en allerhand piping projects van koeling, brouwerijen, lHVAC, enz.

Wat kan 3D Drawing & Management b.v.b.a. je bieden?

Wij bieden totaal projecten aan voor onze klanten waarbij zij duurzame centjes uitsparen. Wij komen opmeten met onze scanners, doen complete project ontwikkeling, ontwerpen allerhande installaties. Na meetings en goedkeuring werken wij alsook alle plantekeningen uit, bestel en materiaal lijsten, zaag lijsten en drukken alles af met onze plotters voor de klanten. Kortom kan 3D Drawing de rechterhand van vele bedrijven zijn.

Wie gingen je voor?

Wij werken voor alle takken van de industrie en beschikken over vele grote klanten en alsook multinationals.

Video

You dream it, we design it

Foto's

Diensten

Bouwtekeningen
CAD
Digitaliseren
Technische tekeningen
Werktuigbouwkundig tekenwerk

Onze locatie

Logo 3D Drawing & Management b.v.b.a.

3D Drawing & Management b.v.b.a.

3D Drawing & Management b.v.b.a.


Pathoekweg 9B 8000 Brugge
0470 51 28 61 Klik om te bellen