2BuildIT


Bredestraat 2/2 2910 Essen
0489 95 33 27 Klik om te bellen

+25 jaar ervaring
Maatwerk oplossingen

Over 2BuildIT

2BuildIT is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in bouwkunde en IT.

Bouwkundige activiteiten

Wat de bouwkundige kant betreft kan u bij ons terecht voor het uittekenen van stabiliteitsstudies (via een extern studiebureau) en 3D-visualisaties. Met onze 3D-visualisaties willen wij ons richten naar projectontwikkelaars, aannemers, architecten maar even goed naar particulieren die een beeld willen hebben van hun toekomstig bouwproject.

IT oplossingen

Wat betreft IT specialiseren we ons in zeer professionele en betrouwbare maar toch betaalbare oplossingen voor o.a. architecten, bouwpromotoren, veiligheidscoördinators en andere (bouw)professionals. Of je nu een nieuwe website nodig hebt of je bedrijfsprocessen wil automatiseren met complexe formulieren of zelfs een volledig op maat uitgewerkte webapplicatie, wij maken het voor u.

Alles wat we opleveren wordt op maat van de klant uitgewerkt en niet op basis van kant-en-klare systemen waarbij je vroeg of laat tegen beperkingen aanloopt.

Meer dan 25 jaar ervaring

Met een bouwkundig ingenieur en een software engineer als bestuurders, die beiden al meer dan 25 jaar actief zijn in hun vakgebied, kan je er zeker van zijn dat 2BuildIT de nodige kennis in huis heeft om aan al je verwachtingen te voldoen.

Wij maken het voor u

Foto's

Diensten

Bouwtekeningen
Cad
Domeinnamen
Managed hosting
Stabiliteit
Webapplicaties
Websites

Team

Onze locatie

Logo 2BuildIT

2BuildIT

2BuildIT


Bredestraat 2/2 2910 Essen
0489 95 33 27 Klik om te bellen